"Dirt is good" - mai mult decat detergent



M-a inspirat foate tare articolul despre Frica din IOR, de pe "Viata prin balonul roz". Si a trezit in mine amintirile tuturor aberatiilor vazute prin parcuri in ultimii 5 ani, de cand ne-am luat caine, si apoi a aparut si Alex. Similare cu cele din articol, si in plus garnisite cu frica de animale, insuflata mai departe copiilor. Pacat...probabil ca zicala cu "cainele e cel mai bun prieten al omului" e valabila numai acasa, in siguranta septica a celor 4 pereti, iar Lassie si Mihail-caine de circ sunt dragutzi numai la televizor.



Intamplator, noi suntem mai relaxati:)





Si ne place in iarba, chiar daca e...uda:)



In acelasi timp, mi-am amintit ca acum ceva ani am lucrat pentru o marca de detergent care avea curajul sa sustina ca "Dirt is good". Da, pozitionarea era importata din UK, dar am sperat ca si in Romania vor fi destui oameni destupati la cap, care sa aleaga sa traiasca in spiritul asta. La vremea aceea, nu eram mamica, dar mi-am jurat ca atunci cand voi fi, o sa-mi cresc copiii in spiritul asta.



Intre timp, m-am convins ca sunt foarte putini cei care sunt dispusi sa o faca, cel mai probabil pentru ca e nevoie de vointa si indrazneala ca sa iesi din zona ta de confort...si sa impingi si copilul sa indrazneasca mai mult. Iar atata timp cat oamenii nu s-au trezit inca nici macar ca sa (se) intrebe mai des "de ce?", nu e de mirare de ce sunt atat de putini care se intreaba chiar "de ce nu?"...
Asadar, de ce sa nu sarim in balta?
De ce sa NU ne cataram?

Antrenament acasa:)



Si la fata locului:)






Cel mai tare tobogan!



Noi am ales varianta mai libera. Uneori avem senzatia ca lumea ne priveste ca pe niste inconstienti, sau ca nu ne pasa de copil. Din contra, cred ca ne pasa mai mult decat celor care isi tin copiii tot timpul in haturi, restrictionati si cicalitzi. E adevarat, ne asumam si riscurile. De la zgarieturi zdravene, pana la intrebari incomode, pentru care nu esti niciodata cu adevarat pregatit.
Dar speram ca asa, el va fi mai pregatit pentru viata...

Pasiunile lui tati - vor fi oare si ale lui Alex??









Melc - melc cotobelc...



Desenand cu batul in praf...

1 comentarii:

Silvia Iordache spunea...

foarte, foarte frumos

si da, sunt sigura ca va catara!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Happy Cora. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase