Happy Cora Pilates Studio se muta intr-o noua locatie: Eden Spa Grand Hotel Continental. Din 26 iunie 2012!


Salut!

Happy Cora Pilates Studio vine cu noutati: incepand cu 26 iunie 2012, sedintele de pilates se vor tine intr-o locatie noua, (si) mai centrala, (si) mai frumoasa, in incinta Eden Spa din cadrul hotelului Grand Hotel Continental, de pe Cal. Victoriei nr. 56.

Pentru a va familiariza cu noua locatie aveti pe site-ul Eden Spa cateva poze inspirationaleJ: http://www.edenspa.ro/pc/Galerie-Foto-GH-Continental-d95.htm


Cu aceasta ocazie, sper sa ajung sa va cunosc si pe acelea dintre dvs. care si-au manifestat déjà interesul pentru pilates la Happy Cora prin intermediul site-ului de programari, dar din diverse motive printre care probabil si lipsa locurilor disponibile in ultima vreme in actuala locatie – nu am mai ajuns sa ne intalnim.

Puncte de reper: Cal. Victoriei colt cu str. Ion Campineanu, vis-à-vis de Hotel Novotel, in diagonala fata de B1TV. Harta atasata.
Intrarea in hotel se face prin str. Ion Campineanu, pe terasa; receptia Eden Spa se afla in dreapta fata de intrarea in hotel, iar sala de sport & vestiarul la subsol.

 Cateva detalii importante despre noua locatie:
·         Sala este (in sfarsit!) putin mai mare, acomodand cca. 13 pers. Sper ca in acest fel toata lumea sa fie mai fericita si sa se reduca numarul persoanelor pe waiting list.
·         Vestiarul este separat de sala iar grupurile sanitare foarte frumoase – inclusiv dus pentru cine munceste din greuJ.
·         Dpdv transport, statia de metrou Universitate (iesirea dinspre I. Campineanu) este la 1 min. distanta!

Pentru programari, vom folosi in continuare sistemul online de aici: http://www.supersaas.com/schedule/Happy_Cora_Studio/Orar_&_programari?day=30&month=6&year=2012&view=week

Orarul de inceput, tinand cont si de vacantele de vara, va ramane deocamdata martea & joia, astfel:
  • Dimineata:  8.00 – 9.00
  • Seara: 18.00 – 19.00 si 19.15 – 20.15
  • Din toamna, in functie de solicitari, putem re- adauga din nou si alte ore.
 Tinand cont de noile facilitati, preturile se modifica astfel:
·         abonament 8 sed. = 200 lei; valabil 45 zile calendaristice
·         abonament 4 sed. = 120 lei; valabil 30 zile calendaristice
·         sedinta simpla = 35 lei

“Regula respectului reciproc”: luand in considerare experientele de pana acum cu sistemul de lucru pe baza de programari si dorinta de a asigura in mod constant o experienta placuta la studio tuturor clientelor, in cazul in care v-ati facut programare, nu mai puteti ajunge (nu este o tragedie!) dar nu anuntati (fie anuland direct in sistem fie prin email/ sms/ telefon catre mine), sedinta respectiva se va considera efectuata.

In final, multumesc tuturor celor care m-au incurajat pe acest drum, contribuind la noul inceput al studioului intr-o locatie perfecta pentru fuziunea BODY & MIND, asa cum trebuie sa fie Pilates-ul J.

Ne vedem din 26 iunie la Eden Spa GH Continental!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright 2010 Happy Cora. Powered by Blogger
Blogger Templates created by DeluxeTemplates.net
Wordpress by Wpthemescreator
Blogger Showcase